Ontwerp

OntwerpElke tuin begint met het simpele telefoontje naar Beekveld Tuindesign. De eerste afspraak wordt ingepland op locatie zodat we niet alleen kennis maken met u als nieuwe klant, maar ook met het architectuur van uw huis.

Op basis hiervan worden uw wensen in combinatie met onze ideeën op papier gezet. Wanneer we samen tot het juiste ontwerp zijn gekomen wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Als alles naar wens is kan de realisatie van uw tuin beginnen.

Grondwerken

GrondwerkenBeekveld Tuindesign is in het bezit van een eigen minikraan en minishovel. Hierdoor kunnen we veelal al het grondwerk zelf machinaal uitvoeren.

Mocht het grondwerk alsnog te groot zijn dan hebben we de juiste contacten met gespecialiseerde bedrijven die dit kunnen uitvoeren.

Bestratingen

BestratingenMet een aantal vakbekwame hoveniers in dienst kan Beekveld Tuindesign alle soorten straatwerkzaamheden voor u verrichten.

Sierbestrating maar ook grote hoeken bestrating. We werken met vacuümtechniek voor het plaatsen van grote tegels en andere zware objecten.

Machinaal vegen

Machinaal vegenDankzij de aanschaf van een bezemrol kunnen we ook machinaal grote hoeken bestrating voor u vegen.

Met een kleine aanpassing van de machine kunnen we u in de winter van dienst zijn met het sneeuw vrijmaken van uw entree. Wanneer gewenst voor openingstijd!

Timmerwerken

TimmerwerkenOnze hoveniers zijn niet alleen thuis in voorgaand besproken vakbekwaamheden. Zo zijn ze ook thuis in alle timmerwerkzaamheden in uw buitenruimte. We hebben hiervoor alle machines in huis om dit mogelijk te maken. Een kleine greep uit de mogelijkheden:
 • Vlonders, groot en klein.
 • Op maat gemaakte poorten en schuttingen.
 • Terras overkappingen en tuinhuizen in elke gewenste maat.
 • Eigen design tuinmeubilair (o.a. loungebanken).
 • Elke soort en maat bloembakken.
 • Metselwerken

  Metselwerken  Beekveld Tuindesign verzorgd ook uw metselwerken. Van eventuele keermuren tot aan siermuren in uw tuin. Maar kunnen ook zorgen voor een afscheiding of tuinhuis.

  Ook kunt u denken aan een gemetselde vijver of andere waterobjecten.

  Vijvers

  Vijvers  Wij maken veel waterpartijen en vijvers om uw tuin wat extra's te geven. Aan de hand van uw eigen idee of idee van ons komen we samen tot het juiste ontwerp. We kunnen veel mogelijk maken zoals zelf ontworpen RVS kranen en waterlopen.

  Maar ook met natuursteen zijn er vele mogelijkheden. We kunnen zover het nodig is ook de juiste filterinstallatie leveren en monteren.

  Verlichting

  Verlichting  Wilt u extra van uw tuin genieten? Dan kunnen wij een verlichtingsplan voor u opstellen. We kunnen verschillende soorten tuin verlichting leveren en monteren.

  Zo kunt u ook in het donker van uw tuin genieten.

  Beplanting

  Beplanting  Een tuin mag natuurlijk niet aan het nodige 'groen' ontbreken. Het mag dan ook vanzelfsprekend zijn dat we alle soorten beplanting voor u kunnen leveren en plaatsen.

  Met onze vakkennis stellen we samen met u het juiste beplantingsplan op. Uiteraard houden we ook rekening met de juiste bodemverbetering.

  Gazons

  Gazons  Graag een mooie grasmat in uw tuin? Geen probleem, we leveren een goede kwaliteit graszoden met daarbij het juiste onderhoudspakket.

  Zo houdt u uw grasmat zo lang mogelijk in optimale staat. Mocht gazon toch geen optie voor u zijn kunnen wij u onze verschillende soorten kunstgras aanbieden.

  Snoeiwerkzaamheden

  Snoeiwerkzaamheden  Onze kennis ligt niet alleen bij het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. We beschikken ook over de juiste kennis en machines om uw tuin in optimale conditie te houden.

  Om het onderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren hebben we de juiste machines in ons bezit.